Banner peisaj Muntele Mic

Activităţi

Te poți bucura de Muntele Mic în fiecare sezon. Iarna ai la dispoziție una dintre cele mai moderne pârtii de ski din vestul țării, potrivită pentru toate nivelurile, fie că ești începător ori un împătimit al sporturilor de iarnă.

În afara sezonului, îți punem la dispoziție pachete cu activități turistice și nu numai pe care le poți face pe parcursul sejurului tău la Hotel Montis, dacă vii aici cu prietenii, ori cu familia și copiii.

Dacă îți dorești câteva zile de relaxare, atunci zona de SPA amenajată la cele mai înalte standarde este pentru tine. Te așteptăm cu piscină interioară, saună amenajată, hidromasaj și sesiuni de masaj de relaxare pentru a-ți încânta toate simțurile.

Iar dacă ești doar în treacăt la Muntele Mic, ori vrei să organizezi aici un eveniment deosebit - nuntă, botez, o onomastică specială - îți punem la dispoziție restaurantul nostru cu bucătărie proprie.

Imagine Snowboard şi ski

Snowboard şi ski

Bucură-te de o adevărată vacanță la Muntele Mic în sezonul de iarnă!
Muntele Mic este o bijuterie înzăpezită în sezonul de iarnă și un loc excelent pentru schi sau snowboard, cu peste 20km de pârtie, 5km de nocturnă, 3 teleskiuri și 2 telescaune. Pârtiile de ski sunt perfect amenajate, cu diferite grade de dificultate, extinse între păduri și au zăpada de o calitate excelentă, timp de câteva luni pe an, oferind vizitatorilor vederi spectaculoase. Hotelul nostru este situat în centrul stațiunii și este locul ideal pentru a vă bucura de pârtii.

Heliski şi helibike

Pornește într-o aventură de neuitat cu unul dintre cele mai bune elicoptere, Eurocopter H125.
După ce totul a fost pregătit, te urci în elicopter, iar apoi te "lansăm" la zăpada proaspătă într-o zonă montană neatinsă de turismul de masă. Pe timp de vară, te ajutăm să ajungi cu bicicleta pe cele mai neașteptate și dificile trasee.

Imagine Heliski şi helibike
Imagine Drumeţie

Drumeţie

Adepții unei drumeții pe cărări de munte și iubitorii peisajelor alpine pot parcurge numeroase trasee montane spre Căleanu şi Ţarcu, spre Cuntu şi spre Poiana Mărului.

Album foto

Ciclism

Traseele de bicicletă sunt pregătite pentru all-mountain, cross country sau downhill.
Experiența de a parcurge diferite trasee cu bicicleta cu siguranță este cea mai bună decizie.
Cel ce se încumetă va avea parte de peisaje noi, își va reîncărca bateriile, alimentându-se cu energie pozitivă de la natură.

Imagine Ciclism
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.