Banner pachet Sejur de vis în inima munţilor, la început de vară

Sejur de vis în inima munţilor, la început de vară
18.05.2023


Dacă te simți debusolat de aglomerația și agitația din jungla urbană, atât tu, cât și familia ta aveți nevoie de o mini-vacanță la munte. Iată de ce ar trebui să îți faci bagajul și să evadezi la Muntele Mic!

Acest loc înconjurat de păduri dese, munți și o priveliște uimitoare este perfect pentru a te relaxa și pentru a-ți reîncărca bateriile. Aerul proaspăt și verdeața brazilor te vor face să uiți de stresul acumulat în ultimul timp și să experimentezi activități unice, cum ar fi drumeții, yoga, stretching, foto hunting și chiar un picnic de poveste în familie.

Articol complet: http://expressdebanat.ro/sejur-de-vis-in-inima-muntilor-la-inceput-de-vara/

Înapoi
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.