Banner receptie

Despre noi

Încântați să te cunoaștem!

Am dezvoltat proiectul Hotelului Montis**** cu gândul de a oferi o experiență completă tuturor celor care-și doresc o cazare excepțională la un hotel Muntele Mic, cu SPA cu piscină și saună ori hidromasaj, camere moderne cu design interior deosebit, pachete cu activități și un restaurant în care să-ți delectezi simțurile cu cele mai delicioase preparate culinare.

Ce îți oferim?

Camere - Hotelul nostru are o capacitate de 50 de camere, atât simple, cât și apartamente. Fiecare încăpere are un design modern, elaborat de un specialist în acest domeniu, inspirat de frumusețea naturii și a locului în care am ales să ridicăm Hotel Montis.

SPA - Îți oferim nu doar un hotel Muntele Mic, ci și o experiență unică și relaxantă de care ai nevoie la finele unei săptămâni agitate, ori în concediul pe care îl aștepți demult. Astfel ai piscină interioară, saună, hidromasaj și sesiuni de masaj în orice perioadă a anului, indiferent că vii la noi pentru relaxare ori la ski.

Restaurant - Ai parte de preparate atât din gastronomia internațională, cât și din cea românească, inspirate de zona în care ne aflăm și din tradițiile Banatului Montan. Punem accentul pe calitatea preparatelor oferite, astfel că maeștrii din bucătăria hotelului nostru îți vor oferi mereu preparatele speciale alături de care te poți delecta și cu băuturi alese.

Parcare - Parcarea amenajată se află la aproximativ 500 de metri de hotel și este inclusă în prețul cazării, astfel că dacă vii cu mașina, ai suficient loc pentru a o lăsa parcată în siguranță. Te putem ajuta cu transferul bagajelor din parcare până la hotel, atât iarna, cât și vara, cu o mașină de teren special dotată pentru a face față distanței în condiții de iarnă.

Priveliște - Aflat la o altitudine de 1.500 de metri, Muntele Mic îți oferă o priveliște panoramică superbă asupra Munților Țarcu, cu peisaje feerice alpine, cu stânci deosebite. Te poți bucura de o priveliște superbă atât din restaurantul nostru, cât și din o bună parte din camerele hotelului nostru.

De ce să alegi Montis - Hotel Muntele Mic pentru sejurul tău?

Fiecare dintre noi merităm un mic moment de răsfăț, iar locația, dar și un hotel Muntele Mic pe măsură, îți pot oferi o experiență de neuitat. În pachetele noastre vei descoperi o mulțime de activități interesante pentru tine, prietenii tăi, dar și familia ta.

Te așteptăm cu tot ce ai nevoie pentru o vacanță minunată la munte, în orice sezon.

Imagine Despre restaurant

Despre restaurant

Descoperă preparate din gastronomia românească împletită cu cea internațională

Vezi detalii

Spa & Piscină

După o zi plină de activități la Muntele Mic, e momentul să te relaxezi. Iar asta, în orice sezon.

Vezi detalii
Imagine Spa & Piscină
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.