Banner receptie

Despre noi

La o altitudine de 1500 m, cu vedere spre Munții Țarcu, masivul Muntele Mic oferă o priveliște panoramică deosebită, peisaje alpine stâncoase și pârtii de ski special amenajate la standardele întâlnite în străinatate.

În inima munților, într-un peisaj feeric, te invităm la Montis Hotel&Spa**** să descoperi locul ideal pentru a petrece clipe de neuitat.

Îți punem la dispoziție 50 de camere și apartamente, cu un design contemporan inspirat de frumusețea naturii și spații generoase pentru vacanțe tihnite. Totodată, SPA-ul cu piscină, saună, hidromasaj și sesiuni de masaj îți stă la dispoziție pentru un plus de relaxare în vacanța ta la munte.

În cadrul restaurantului nostru vei descoperi preparate realizate cu drag și multă atenție de colegii noștri. Vei găsi atât preparate din gastronomia românească cât și din cea internațională și le vei putea asorta cu vinuri savuroase de pe meleaguri românești și internaționale. 

Drumul până la noi șerpuiește din localitatea Borlova, județ Caraș-Severin, de-a lungul pădurii până  sus în golul alpin, unde te așteaptă stațiunea Muntele Mic. În centrul acesteia te așteptăm la Montis Hotel & Spa, singurul hotel de 4* amenajat aici după standarde internaționale și cu servicii pe măsură.

Parcarea amenajată se află la 500m de hotel (aceasta este inclusă în tariful cazării pentru toți oaspeții noștri). Recomandăm să vii cu bagajele mai întâi la check-în, apoi să mergi să lași mașina în parcare (sau te putem prelua noi direct de la parcare cu un transfer). Dacă alegi să ne vizitezi pe timp de iarnă, ne dai un semn când ai ajuns, îți vei lăsa mașina în parcare și vei continua călătoria pentru ultimele sute de metri la bordul unei mașini 4x4 special dotate pentru a ajunge până la intrarea în hotel în condiții de iarnă.

Ești gata pentru o experiență unică la Muntele Mic?

Imagine Despre restaurant

Despre restaurant

Descoperă preparate din gastronomia românească împletită cu cea internațională

Vezi detalii

Despre SPA

O escapadă la Muntele Mic se completează de minune cu puțină relaxare la SPA

Vezi detalii
Imagine Despre SPA
Imagine Despre piscină

Despre piscină

Piscina: un plus de relaxare după o zi activă

Vezi detalii
Rezervări
Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.