Banner pachet Momente speciale

Momente speciale

Montis Hotel&Spa

Montis Hotel&Spa este situat într-o zonă montană plină de farmec. În fiecare zi ne bucurăm de aerul proaspăt de munte, înconjurați de brazi și de munții care încă sunt îmbrăcați de zăpadă.

Alege ca unul dintre cele mai importante momente din viața ta: nuntă, botez sau zi de naștere să aibă loc într-un cadru montan deosebit. Noi îți punem la dispoziție o sală încăpătoare, cu un meniu diversificat cu preparate și băuturi alese, camere spațioase, toate într-un pachet complet al unui sejur de 4 stele. Contactează-ne pentru a stabili cea mai bună ofertă pentru tine!

 

 

Înapoi
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.