Banner pachet Stațiunea Muntele Mic în haina iarnă, ce spun administratorii de la Montis Hotel&Spa

Stațiunea Muntele Mic în haina iarnă, ce spun administratorii de la Montis Hotel&Spa
15.11.2023


Peisaj de vis

Spectacolul a început duminică dimineața, când toată lumea de la renumita stațiune din vestul țării s-a trezit cu neaua la geam. Toată stațiunea a fost învăluită într-o manta de zăpadă, iar stratul gros s-a format până târziu în noapte deoarece nu s-a oprit deloc ninsoare pe tot parcursul zilei.

Imaginile surprinse în acest weekend au oferit turiștilor o privire anticipată asupra farmecului care va însoți următoarele luni. Peisajul de vis, aerul curat, pârtia acoperită de zăpadă și terasa de la Montis îmbrăcată în hainele iernii.

Citește întreaga știre aici: https://expressdebanat.ro/statiunea-muntele-mic-imbracata-in-haina-de-iarna-ce-spun-administratorii-de-la-montis-hotelspa/

Înapoi
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.