Imagine Spa & Piscină

Spa & Piscină

După o zi plină de activități, e momentul să te relaxezi. Iar asta, în orice sezon. Piscina noastră este în interior, astfel că te poți bucura de ea în orice sezon, chiar și iarna după o zi petrecută pe pârtie.

Include în sejurul tău câteva momente de răsfăț pe care le meriți din plin. Vara, dar și iarna, te poți delecta cu un moment de relaxare absolută în sauna noastră uscată, cu câteva minute la hidromasaj sau o oră de masaj special.

Am pregătit pentru tine un mic colț de rai, special amenajat pentru a-ți oferi un moment relaxant și memorabil indiferent de anotimp.

 

  

  

Înapoi
Rezervări

Cum ajungi la noi?

Ne găsești în județul Caraș-Severin, iar până la noi ai parte de un peisaj superb, cu apă curgătoare și păduri dese, cu stânci masive și serpentine blânde, potrivite pentru orice tip de mașină, chiar și în sezonul de iarnă. Drumul asfaltat complet te va purta, prin pădurea impresionantă, până la cea mai înaltă altitudine, în golul alpin, unde vei găsi stațiunea Muntele Mic. Hotelul nostru se află într-un loc retras, dar aproape de pârtia de ski.

Pentru a ajunge cât mai uşor, îţi recomandăm utilizarea aplicaţiei Waze

Logo Hotel Montis

Abonează-te la newsletter-ul Montis Hotel&Spa

Newsletter-ul nostru pentru cele mai noi pachete, noutăţi și promoții. Hai în comunitatea noastră.